Estalvi

Estalvia ara, i gaudeix del futur

Ets una persona que et preocupa la teva situació econòmica quan et jubilis? Vols estalviar per la carrera dels teus fills o per comprar-te un cotxe? Deixa que t’assessorem.

FONS D’INVERSIÓ. T’ajudem a escollir quin és el fons d’inversió que s’ajusta més al teu perfil, analitzant entre un gran ventall de fons d’inversió de les millors gestores, tant amb renda fixa, mixta, variable com a amb capital garantit. El fet de treballar amb diferents gestores ens permet trobar el fons que s’ajusta a cada inversor. Perquè no tothom vol gestionar els seus estalvis de la mateixa manera.  

PIAS. Anar estalviant de mica en mica amb avantatges fiscals i amb liquiditat immediata, tant per aquelles persones que pensen en la jubilació, en els estudis dels fills o senzillament en estalviar per canviar el cotxe.

SIALP. Arrel de la reforma fiscal del 2014 va sorgir el nou producte d’estalvi que es pot instrumentar tant en forma d’assegurança com de dipòsit. La característica més important és que si es manté durant un període de 5 anys l’inversor no tindrà que tributar pels seus rendiments. Vols més informació?

PLA DE PENSION/ PLA DE PREVISIÓ ASSEGURAT. Cada vegada tenim més clar que és necessari que cada persona es preocupi per la seva jubilació perquè el sistema de jubilacions actual serà insuficient. Tenim un gran ventall de PP/PPA amb diferents gestores i tipus d’inversions diversos, segur que trobem el que més t’encaixa.

RENDA VITALÍCIA. És la millor manera de poder completar les pensions de jubilació. Aconsegueix un complement de la teva pensió que t’ajudi al teu  dia a dia sense risc, sense pujades ni baixades, un complement per la teva jubilació amb importants avantatges fiscals.

Interessat en els nostres serveis?

Demana’ns informació sense compromís.