Assegurança de sepeli, una assegurança molt més complerta del que ens pensem

A Espanya l’assegurança de decessos compta amb més de segle i mig d’antiguitat, a diferència d’altres països d’Europa on la seva presència pràcticament és inexistent. Tots sabem que aquest tipus de pòlisses són una solució perfecta per resoldre les necessitats materials que envolten a una defunció. Però, coneixes totes les seves cobertures? Algunes de les seves prestacions, segur que et sorprendran.

Sens dubte, la gran aportació de l’assegurança de decessos és la prestació d’un servei integral en un moment especialment dolorós per a les famílies. L’ampliació de cobertures que s’ha donat en aquestes pòlisses en els últims anys fa que l’acompanyament a la família vagi molt més enllà de gestionar i sufragar les despeses del sepeli. Aquesta pòlissa pot ajudar en qüestions com l’atenció psicològica als familiars, el testament (incloent-hi les despeses administratives de notaria) o la gestió final de la vida digital del difunt, entre altres qüestions.

Un dels aspectes que més crida l’atenció sobre aquest producte és la seva gran penetració. Es tracta d’una de les assegurances amb major presència a Espanya. Gairebé la meitat dels habitants del país està protegit per una d’aquestes pòlisses. De fet, és molt possible que tu siguis un d’ells, encara que ni ho sàpigues. I et preguntaràs, com és això? Doncs, perquè bona part de les pòlisses de decessos són de caràcter familiar. Per tant, potser algun dels teus parents té contractada una i tu hi constes entre els assegurats.

Centrant-nos en el perfil dels clients, sorprèn que un de cada tres dels assegurats té menys de 40 anys. Això trenca la típica creença que les persones que contracten aquest tipus de pòlissa són gent gran.

Com hem comentat, es tracta d’un producte de caràcter familiar, per això, un terç de les llars espanyoles amb fills menors d’edat ho contracta. Així doncs, és un fals mite considerar que l’assegurança de decessos és un producte destinat exclusivament per a la població més sènior.

Sabies que aquestes pòlisses també inclouen altres cobertures, de les quals et pots beneficiar en vida? A banda de la seva prestació principal relacionada amb les despeses del sepeli, aquest producte també t’ofereix altres serveis que potser desconeixes. Com per exemple: cobertura de gran dependència per cobrir despeses sanitàries necessàries i fins i tot, l’adequació de l’habitatge; assegurança d’accidents; assistència en viatge; subsidi per incapacitat temporal; subsidi per hospitalització, assistència jurídica, entre moltes altres.

En definitiva, aquestes pòlisses ens donen servei en una de les situacions més difícils i colpidores de la nostra vida: la pèrdua d’un ésser estimat. Per això, a banda de les seves cobertures essencials com les relacionades amb el servei funerari, el trasllat nacional i la repatriació, també ofereixen l’ajuda necessària per mitigar el desassossec emocional que senten els familiars en un moment així.

En cas de tenir dubtes sobre l’assegurança de decessos que més et convé, contacta amb nosaltres i et donarem tots els detalls!

Leave a Reply