Nosaltres

Més de 70 anys al teu servei.
Història

Els nostres orígens

Fa més de 70 anys que en Ramon Piñero Castejon va iniciar-se en el món de les assegurances com agent exclusiu amb una clara vocació de servei, professionalitat i atenció al client.

Al cap d’un temps ja va tenir l’ajuda dels seus dos fills Ramon i Joan, que  van anar transformant el negoci familiar, deixant de ser agents exclusius per constituir-se com a  Corredoria, treballant  amb les Companyies Asseguradores capdavanteres del mercat. Mica en mica,  el negoci familiar ha anat creixent fins arribar a l’actualitat on Corredoria Piñero és regentada per la tercera generació juntament amb un gran equip humà i professional.  Aquest creixement s’ha fet sempre seguint amb la tradició amb la que l’avi Ramon va començar,  vocació de servei,  professionalitat i atenció personalitzada .

Coneix l’equip

JOAN PIÑERO PLANAS
IOLANDA PIÑERO ESCUDÉ
DAVID PIÑERO ESCUDÉ
JORDI GRAELL COSTA
GEMMA JUNYENT CAMP
DOLORS COMELLAS LATRILLA
EVA TOLOSA BASTARDAS
ERICA GARRIGA LUZON
Filosofía

Els nostres valors

Empresa  familiar que ofereix els seus serveis d’assegurances des de fa més de 70 anys.

Des d’una clara vocació de servei i atenció al client, analitzem d’una manera objectiva els productes existents de les diferents Companyies Asseguradores, per oferir als nostres clients la pòlissa més adequada a les seves necessitats.

Treballem amb Asseguradores de solvència contrastada, prioritzant l’agilitat en la tramitació de sinistres i prestació de serveis. 

L’experiència, proximitat i professionalitat són el nostre millor aval.

Interessat en els nostres serveis?

Demana’ns informació sense compromís.