CSA Associats fa una donació a cinc hospitals catalans per lluitar contra el COVID-19

Des de CSA Corredors d’Assegurances Associats volem aportar el nostre granet de sorra en la lluita contra el COVID-19.

Des de CSA Corredors d’Assegurances Associats volem aportar el nostre granet de sorra en la lluita contra el COVID-19. Per això, hem fet una donació de 500 € a cadascun dels següents hospitals catalans: l’Hospital Clínic de Barcelona, l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, l’Hospital Trueta de Girona, l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida i l’Hospital Sant Joan de Reus. Així doncs, hem col·laborat amb els centres hospitalaris de cadascuna de les províncies on tenim socis (un a cada província i dos a la província de Barcelona).

El coronavirus SARS-CoV-2 és un nou tipus de coronavirus que es va detectar per primera vegada el desembre de 2019 a la ciutat de Wuhan, província de Hubei, a la Xina. El virus, però s’ha estès per tot el món, fins al punt que l’OMS va declarar-lo com a pandèmia.

Segons Josep Solergastó, president de CSA: “Al nostre país està impactant fortament en la població, provocant un elevat nombre d’ingressos hospitalaris i de víctimes mortals. Precisament, la nostra sanitat s’està veient desbordada. Les UCI estan arribant al seu límit en alguns hospitals, el personal sanitari -que està treballant a primera línia- no sempre compta amb els equips de protecció adients, per escassetat dels mateixos, etc. Ens trobem davant d’una situació excepcional, sense precedents en la història; per tant, ara més que mai, aquest tipus d’accions solidàries són més que necessàries”.

Leave a Reply